Al jarenlang brengt de kmo’er elke 3 maanden netjes alle rekeningen en facturen langs bij de accountant om de btw aangifte te kunnen doen. De accountant begint met het inboeken van de facturen en stuit op vele onduidelijkheden en vragen. Er is over en weer communicatie en dat met al zijn diverse klanten. Eindstand heeft de accountant een stressvolle maand met een enorme berg werk en heeft de ondernemer niet altijd inzicht in zijn actuele cijfers. Door een stuk van de boekhouding te digitaliseren kan u als accountant van reactief naar proactief advies gaan. De focus verschuift dan van puur facturen inboeken naar adviesverlening en begeleiding. Ondernemers willen iemand die ze verder helpt met hun bedrijf, eigenlijk een soort van digitale CFO die altijd online is en meekijkt. Benieuwd hoe jij langzaam kan uitgroeien tot die CFO van de ondernemer? Bezoek de sessie van Grietkin De Proft tijdens Forum for the Future.

Forum for the Future

Aankomende woensdag 21 november en donderdag 22 november is de tiende editie van Forum for the Future. Het congres voor de economische beroepen, waar je 4000 vakgenoten tegenkomt. Benieuwd wat DizzyData voor u kan betekenen? Bezoek ons dan op stand J-88.

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in voor Forum for the Future en vergeet de presentatie wordt u de CFO van de ondernemer van Grietkin niet. Op donderdag zal zij van 12.15 tot 12.45 haar opwachting maken in de Luxembourg zaal. We zien u graag daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *