DizzyData voor ondernemers

Automatisch en online boekhouden voor ondernemers die weinig tijd hebben en grip willen op hun inkomende facturen en kosten.

Probeer nu
Ondernemers
Tienduizenden ondernemers werken al met DizzyData
De gemiddelde factuurherkenning ligt ver boven de 80%
DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurgoedkeuring en e-facturatie. U levert uw facturen aan via ons platform, de app of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en goedkeurt. DizzyData werkt met diverse boekhoudpakketten, zoals Exact, NetSuite en Yuki. Snel, gemakkelijk en veilig online boekhouden voor ondernemers.

Intelligent, zelflerend en modern

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend, maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kunt u zelf workflows voor factuurgoedkeuring instellen. Heeft u terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Deze kunt u automatisch laten goedkeuren en boeken. Heeft u facturen die u door een medewerker wilt laten autoriseren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

slimme tooling

Hoe werkt DizzyData?

U mailt uw facturen wanneer het uitkomt aan DizzyData – dat hoeft dus niet op een vast tijdstip. Werkt u met e-facturen, dan kunnen we deze automatisch voor u ophalen. Of, helemaal handig, u laat uw leveranciers hun facturen rechtstreeks sturen naar uw eigen DizzyData mailbox. In welk formaat maakt overigens niet uit, we herkennen ze allemaal.

DizzyData herkent automatisch belangrijke gegevens zoals leverancier en klant, factuurgegevens zoals nummer, vervaldatum en bedragen. Binnen enkele seconden krijgt u vervolgens een boekingsvoorstel. Als dit klopt, kunt u of één van uw medewerkers dit goedkeuren. De boeking (inclusief originele factuur) wordt opgeslagen in uw archief en geboekt in het gekoppelde boekhoudpakket. Nooit meer zoeken dus naar een factuur of rekeningen.

matching en herkenning

Simpel in gebruik, complexe technologie

De online portal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerende technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is, maar ook zeer veilig en schaalbaar.

slimme tooling

Meer controle over betalingen

U herkent het wel, uw bedrijf groeit en niet alleen het normale werk neemt toe maar ook de inkomende facturen. Gevolg? Overzicht en controle worden lastiger en om geen snelheid te verliezen worden facturen zonder goede controle goedgekeurd. Met DizzyData krijgt u weer grip op uw inkomende facturen en de bijbehorende kosten. Door goedkeuringsregels in te stellen moeten u of uw medewerkers facturen eerst goedkeuren voordat ze in de administratie geboekt worden. Door workflows in te stellen kunt u terugkerende facturen van leveranciers automatisch laten goedkeuren om zo tijd te besparen. Doordat wij alle originele facturen opslaan kunt u altijd later een factuur opnieuw uitdraaien of terugzien.

slimme tooling

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten bent u aangesloten op de DizzyData omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData werkt samen met diverse boekhoudprogramma’s. Support per mail en telefoon is altijd inclusief. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

Download onze DizzyData brochure voor ondernemers.

matching en herkenning

Veiligheid & betrouwbaarheid

We zijn ons er zeker van bewust dat u alleen kiest voor onze technologie als de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. De DizzyData applicaties worden daarom gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Elke schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

dizzydata voor accountants veiligheid

DizzyData is zeer scherp geprijsd!

Alle functies van DizzyData
  • € 7,50 per administratie per maand
  • 30 facturen per maand per administratie
  • € 0,10 per extra factuur
7,50
Gratis proberen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's

exact yuki NetSuite Financial Force

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen