DizzyData voor Expert/M

DizzyData koppelt met Expert/M via een API koppeling. DizzyData herkent facturen, vormt ze om naar UBL facturen en doet een boekingsvoorstel in Expert/M op basis van de herkende gegevens. Met DizzyData bieden wij alle Expert/M gebruikers een herkenningssoftware, waarbij de gebruiker gewoon vanuit de vertrouwde Expert/M omgeving kan blijven werken.

Wat is DizzyData?

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurherkenning. DizzyData werkt met bijna alle bekende boekhoudpakketten. Inkomende facturen worden digitaal via de mail of het DizzyData platform aangeleverd en DizzyData herkent deze automatisch en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en accordeert in Expert/M. DizzyData is een zelflerend en intelligent systeem waardoor bijna alle facturen automatisch worden herkend.

Hoe werkt DizzyData voor Expert/M?

Wanneer u met Expert/M werkt heeft u meerdere mogelijkheden om een factuur in te sturen, bijvoorbeeld per email of door de bestanden van uw schijf naar DizzyData te slepen. De factuur wordt in DizzyData opgevangen. Wanneer de herkenning klaar is wordt de uitgelezen data in in UBL omgezet. Vanuit het archief downloadt u de facturen, u logt hierna in in Expert/M en ziet een dashboard reminder ‘Inkoopfacturen te verwerken’. U klikt vervolgens op de reminder en klikt op één van de facturen om te verwerken.

U krijgt een vooraf ingevuld boekingsvoorstel in Expert/M. U controleert de data, vult aan waar nodig en de factuur wordt mee opgeslagen bij u boeking. Zo heeft u steeds uw factuur bij de hand.

Veiligheid

DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Elke schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

De voordelen op een rijtje
  • Automatische factuurherkenning
  • Documentverwerking
  • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
  • Factuurgoedkeuring
  • Zelflerend en intelligent
  • Voordeliger dan handmatig boeken!
  • Automatisch facturen ophalen

Implementatie

Heeft u interesse om uw Expert/M omgeving te koppelen met DizzyData? Neem dan direct contact met ons op! Binnen enkele dagen kunt u al gebruik maken van de herkenningstechnologie.

 

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen