DizzyData koppelt met Exact Online. Met DizzyData genereert u binnen 5 minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Met een druk op de knop worden deze in Exact Online geboekt. Gearchiveerde facturen kunnen zowel vanuit Exact Online als via de webbrowser direct geopend worden. DizzyData herkent facturen en doet gelijk een boekingsvoorstel op basis van de herkende gegevens.

Wat is DizzyData?

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurgoedkeuring en e-facturatie. DizzyData werkt met bijna alle bekende boekhoudpakketten. Inkomende facturen worden digitaal via de mail of het DizzyData platform aangeleverd en DizzyData herkent deze automatisch en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en goedkeurt. DizzyData voor Exact Online is een zelflerend en intelligent systeem waardoor bijna alle facturen automatisch worden herkent.

 

De voordelen van DizzyData voor Exact Online

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kunt u zelf workflows voor factuurgoedkeuring instellen. Heeft u terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Deze kunt u automatisch laten goedkeuren en boeken. Heeft u facturen die u door een medewerker wilt laten goedkeuren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

 

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten bent u aangesloten op de DizzyData omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData werkt goed samen metExact Online. Mocht u toch support nodig hebben is dit per ticket bij ons altijd inclusief en streven wij naar een reactie binnen 4 uur. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

 

Veiligheid

DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

Simpel in gebruik

Het online portaal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerendheid, slimme technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers en accountants een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is maar ook zeer veilig, robuust en schaalbaar.

 

De voordelen op een rijtje
  • Automatische factuurherkenning
  • Documentverwerking
  • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
  • Factuurgoedkeuring
  • Zelflerend en intelligent
  • Voordeliger dan handmatig boeken!
  • Automatisch facturen ophalen

 

Implementatie Exact Online

Boekingen vanuit DizzyData komen in Exact Online te staan met de originele factuur. Alle geboekte facturen zijn ook altijd terug te vinden in het digitale archief van DizzyData.

Liever geen ander systeem voor het boeken van facturen? Kies dan voor DizzyData light. Na herkenning komen de facturen dan ter goedkeuring terecht in de digitale postbus van Exact Online. Hier kunt u de boekingsvoorstellen dan afhandelen.

 

Exact Online referenties DizzyData

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuurgoedkeuring. Probeer nu gratis!

Functies & prijzen