U bent accountant, ondernemer, zzp’er of zakelijke dienstverlener, en u boekt uw facturen nog steeds handmatig in Exact Online in? Dat kan ook volautomatisch, zonder nieuwe software te hoeven leren en u heeft ook nog eens achter elke boeking een digitale kopie van de factuur gearchiveerd. DizzyData Light is de best gewaardeerde add-on in de Exact Online App Center.

Wat is DizzyData Light?

DizzyData Light herkent supersnel automatisch informatie op de factuur en combineert deze met informatie uit het handelsregister van de KBO. Dit levert complete boekingsvoorstel op in Exact Online. De boekingssuggesties controleert en verwerkt u met Exact Online, DizzyData Light werkt volledig op de achtergrond. U hoeft dus geen nieuw softwarepakket te leren en u kunt snel efficiënter gaan werken zonder investering in trainingen en consultancy.

 

De voordelen van DizzyData Light voor Exact Online

Niet alleen de gehele boekhouding is online beschikbaar middels Exact Online, maar ook alle bijbehorende facturen kunt u online vanaf waar ook te wereld raadplegen. De facturen zijn zelfs gekoppeld aan de boekhouding, zodat u eenvoudig kunt inzoomen op een boeking om de achterliggende factuur te bekijken.

 

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten bent u aangesloten op de DizzyData Light omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData Light werkt goed samen met Exact Online. Mocht u toch support nodig hebben is dit per ticket bij ons altijd inclusief en streven wij naar een reactie binnen 4 uur. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

 

Veiligheid

DizzyData Light verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Elke schakel in de applicaties van DizzyData Light en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

Simpel in gebruik

Het online portaal van DizzyData Light is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerendheid, slimme technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData Light. Zo bieden we ondernemers en accountants een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is maar ook zeer veilig, robuust en schaalbaar.

DizzyData Light

5,75
  • € 5,75 per account
  • Inclusief 25 facturen per maand
  • € 0,23 per extra factuur

 

De voordelen op een rijtje
  • Automatische factuurherkenning
  • Documentverwerking
  • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
  • Zelflerend en intelligent
  • Koppeling met Dropbox, Google Drive en Box
  • Voordeliger dan handmatig boeken!

 

Implementatie DizzyData Light voor Exact Online

Er zijn geen implementatiekosten, u heeft geen dure consultants nodig, het werkt gewoon! U kunt ook uw verbruik raadplegen en u kunt ‘onder de motorkap’ kijken wanneer er iets misgaat. Mocht u er zelf echt niet meer uitkomen, dan staat onze gratis helpdesk vanzelfsprekend voor u klaar om te helpen.

Exact referenties DizzyData Light

Probeer DizzyData Light voor Exact Online nu direct!

Ga aan de slag met DizzyData Light en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning voor Exact online. Probeer nu gratis!

Probeer gratis