Functies & tarieven

Functies

DizzyData heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en biedt een scala aan zowel zichtbare als onzichtbare functionaliteiten en mogelijkheden.

DizzyData is uw Alles-in-1 oplossing

 • Digitaal aanleveren

  Elke DizzyData onderneming krijgt een eigen uniek e-mailadres. Klanten, ondernemers of medewerkers van accountantskantoren kunnen per email facturen insturen naar dit e-mailadres. DizzyData ondersteunt aankoop- en verkoopfacturen in nagenoeg elk formaat. Na ontvangst van een email met één of meerdere facturen stuurt DizzyData altijd een ontvangstbevestiging naar de afzender.

 • Online factuurherkenning

  DizzyData herkent automatisch de klant, leverancier, factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, te betalen bedrag en de btw uitsplitsing op een factuur. De herkende gegevens worden gecombineerd met de stamgegevens die rechtstreeks worden geïmporteerd uit de gekoppelde onderneming in het boekhoudpakket. Op deze wijze doet DizzyData volautomatisch een boekingssuggestie. Na controle door de financieel medewerker(s) wordt de boeking rechtstreeks opgeslagen in de gekoppelde onderneming, inclusief de originele factuur.

 • Factuurgoedkeuring bevoegden

  Optioneel kan na het inboeken van de factuur door de financieel medewerker of boekhouder de factuur volgens een uitgebreid goedkeuringsscherm (3 niveau’s, onbeperkt aantal medewerkers per niveau, regels op grootboekrekeningen, kostenplaatsen, klanten en of bedragen) digitaal de organisatie in worden gestuurd. Budgethouders, projectleiders of andere goedkeurders kunnen facturen via de PC bekijken, en vervolgens goed- of afkeuren. Bovendien maakt de digitale workflow voor goedkeuring het veel eenvoudiger controle te houden over betalingen.

 • Gedeelde intelligentie en zelflerend

  DizzyData is een zelflerend systeem en wordt steeds slimmer. DizzyData werkt met één online platform, er zijn geen losse ‘on premise’ installaties per klant. Dat houdt in dat alle ‘slimme’ informatie die gebruikt wordt om documenten van de ene klant te herkennen ook direct voor alle andere klanten beschikbaar is.

 • Online archief

  Verwerkte documenten worden per onderneming opgeslagen in het online archief van DizzyData. Het archief is doorzoekbaar op kenmerken zoals factuurnummer, naam klant, naam leverancier of factuurbedrag. Gearchiveerde documenten kunnen per stuk worden geopend, ook kunnen meerdere documenten tegelijk worden gedownload. Daarnaast is kunnen achteraf nog bijlagen worden toegevoegd aan reeds gearchiveerde documenten. Naast facturen kunnen ook andere documenten die betrekking hebben op de boekhouding worden opgeslagen in het archief van de onderneming.

 • Integratie met boekhoudpakketten

  Met DizzyData bent u niet gebonden aan één boekhoudprogramma. DizzyData is aan bijna elk boekhoudprogramma te koppelen en werkt nu al samen met onder andere Exact Online, Afas, Twinfield, Visma Accountview en Cash.

 • Alle bestandsformaten. Van Word, PDF tot UBL

  DizzyData kan niet alleen uw inkoopfacturen of rekeningen verwerken, maar u kunt ook verkoopfacturen en kastransacties verwerken met de software. Hierbij kunt u gemakkelijk leveranciers aanmaken en opslaan in uw boekhoudpakket. U kunt o.a. de volgende soorten documenten verwerken met DizzyData; PDF, TIFF, BMP, JPEG, PNG XLS, XLSX (MS Excel), DOC, DOCX (MS Word) en UBL.

 • Toegang tot e-facturatienetwerken

  Een e-factuur is een elektronisch document dat zonder extra handelingen, volledig automatisch in de boekhoudsoftware ingelezen kan worden. Bedrijven die zijn aangemeld binnen e-facturatienetwerk kunnen op deze manier facturen afleveren en ontvangen en zonder verdere handelingen boeken in de boekhouding. Het e-facturatienetwerk verifieert de afzender en wisselt de factuur via het beveiligde netwerk uit. Via DizzyData kunt u ook facturen afleveren bij uw klanten via deze e-facturatienetwerken. Dit verloopt via een zogeheten access-point waarmee we toegang hebben tot e-facturatienetwerken als Peppol.

 • Rest API voor Developers

  Naast de end-user oplossingen voor factuurverwerking die gebruikt worden door onder andere Baker Tilly Berk, Van Oers, Deloitte, Leaseweb, Uber, McDonald’s en Domino’s Pizza, wordt de herkenningstechnologie van DizzyData ook whitelabel door andere software bedrijven gebruikt via de Rest API (Application Programming Interface). Via deze Rest API kunt u communiceren met de herkenningstechnologie van DizzyData, waardoor u de herkenning direct kunt implementeren in uw eigen oplossing.

 • Support & Implementatie

  Gratis ticketsupport hoort bij ons gewoon bij de service. Daar betaalt u niets extra voor. De implementatietijd is slechts 10 minuten en vraagt geen extra investering in software of hardware.

 • Automatisch UBL-facturen ophalen

  Digitale facturen (e-facturen) in UBL-formaat komen met DizzyData automatisch binnen en kunnen op kostenniveau de boekhouding in van u of uw klanten. Voor u betekent dat nooit meer wachten op facturen en, zodra alle leveranciers over zijn gegaan op UBL, een boekhouding die altijd up-to-date is.

 • Huisstijl & Onboarding

  DizzyData is zo ontworpen dat werken met de software intuïtief verloopt. Toch vraagt de inrichting wel even extra aandacht. Er zijn administraties aan te maken en te koppelen aan boekhoudpakketten. Gebruikers moeten de juiste rechten toegewezen krijgen en er zijn workflows in te stellen voor factuurgoedkeuring. Daarom is met name voor grotere organisaties onze onboarding service een slimme manier om snel ‘up and running’ te zijn.

  Tijdens de onboarding zal uw portal ook aangepast worden naar uw eigen huisstijl.

 • Verbeterrapportage

  Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op efficiënter werken met DizzyData. Hoeveel stamgegevens uw medewerkers in het systeem invoeren bijvoorbeeld. Zo kan de kwaliteit van een boekingsvoorstel lager zijn, als het BTW-nummer van een leverancier ontbreekt. Andere factoren zijn de kwaliteit van de scans en de manier waarop de medewerkers de boekingen verwerken.

  Er is kortom heel wat dat u zelf kunt doen om de herkenning te verbeteren of zelfs naar 100 procent te brengen. Alle verbeterpunten in uw specifieke situatie staan in de verbeterrapportage van DizzyData.

 • Beveiliging en beschikbaarheid

  De DizzyData applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Elke schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

Gratis proberen

Test nu geheel vrijblijvend
0,00
 • Gratis dossiers
 • Gratis facturen
 • Gratis gebruikers
Nu proberen

Professional

Voor ondernemers
7,50
 • € 7,50 per dossier per maand
 • 30 facturen per maand per dossier
 • € 0,10 per extra factuur
 • Super gebruikers
  Verwerkingsgebruikers
  Goedkeurders
  € 3,50 per maand
Nu beginnen

Partner

voor accountantskantoren
2,50
 • € 2,50 per dossier per maand
 • Inclusief facturen en interne gebruikers
 • € 149 portal licentie per maand
 • Externe verwerkingsgebruikers
  Externe goedkeurders
  € 3,50 per maand
Nu beginnen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's

exact yuki NetSuite Financial Force

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen