Nederlands softwareplatform voor automatische factuurherkenning, autorisatie en e-facturatie zet eerste buitenlandse stappen.

Online accounting neemt een hoge vlucht in België. Het Rotterdamse softwarebedrijf DizzyData wil inspelen op deze groeiende vraag en zet daarom haar eerste stappen op de Belgische markt. Het bedrijf opent een vestiging in Antwerpen en wil binnen de zes maanden tien medewerkers tewerkstellen. De eerste werknemers zijn onlangs gestart.

Belgische markt snakt naar oplossing

DizzyData is een online softwareplatform voor automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie. “Veel boekhoud- en accountancykantoren in België werken met meerdere boekhoudpakketten. DizzyData kan haar oplossing met veel van deze pakketten koppelen om tot een centrale workflow voor factuurafhandeling te komen. Marktonderzoek leert ons dat vooral Belgische kantoren snakken naar een dergelijke oplossing,” argumenteert commercieel directeur Micha Smit de introductie op de Belgische markt.

Het ambitieuze softwarebedrijf werkt voor veel bekende accountants, advies- en administratiekantoren, waaronder Baker Tilly Berk. “We richten ons met DizzyData op alle accountants- en boekhoudkantoren in België. De eerste contacten verlopen alvast zeer constructief en we plannen spoedig de eerste klanten aan te kondigen,” zegt nog Smit.

Aanwezig op Exact Live met Baker Tilly Berk

Op 29 mei 2018 is DizzyData aanwezig op Exact Live Belgium. Baker Tilly Berk laat daar zien hoe zij met het zelflerende DizzyData platform duizenden ondernemers bedien en honderdduizenden facturen automatisch verwerken. Ook kunnen bezoekers een live demo bekijken van het DizzyData platform.

Over DizzyData

DizzyData is een online software platform voor geautomatiseerde factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie dat realtime is gekoppeld aan diverse boekhoudpakketten.Daarnaast kunnen softwareleveranciers ook in white label het DizzyData API-platform integreren in hun eigen producten. DizzyData heeft de afgelopen jaren al diverse belangrijke nominaties in de wacht gesleept met de innovatieve software, zoals voor de FD Gazellen Awards en Fintech 50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *