Afgelopen dinsdag 29 mei was het eindelijk zover! Tijdens de zonovergoten 1e editie van Exact Live Belgium gaf onze Belgische collega Grietkin samen met Mario Geertzen van Baker Tilly Berk de officiële aftrap van DizzyData in België.

Mijlpaal voor DizzyData
In de drukbezochte ochtendsessie gaven Grietkin en Mario een toelichting op het DizzyData platform en gingen ze in op hoe Baker Tilly Berk één centrale workflow heeft gecreëerd voor online factuurherkenning en verwerking van honderdduizenden facturen. De sessie voor de enthousiaste Belgische accountants werd afgesloten met de eerste officiële live demo in België.

Grietkin & Mario voor een zaal enthousiaste Belgische accountants

Exact Live Belgium
Met 650 bezoekers was de eerste editie van Exact Live Belgium een groot succes. Bij de DizzyData stand was er constant beweging van nieuwsgierige bezoekers benieuwd naar ons platform. Wij zijn er zeker van dat dit enorm duurzame en succesvolle samenwerkingen gaat opleveren. Wij hopen dat iedereen geïnspireerd weer naar huis is gegaan. Wij vonden het in ieder geval een groot succes!

Commercieel team DizzyData en Mario Geertzen voor Exact Live Belgium

Ben je ons misgelopen op Exact Live Belgium en ben je toch benieuwd naar wat wij doen en hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan snel contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *