Op dinsdag 29 mei 2018 vindt in de Tour & Taxis de eerste editie van Exact Live België plaats. Speciaal voor accountants is er een boeiend programma samengesteld met innovaties en tips die het vak leuker en veelzijdiger maken. Kom ook en ontdek hoe u vooruit kan blijven kijken met hulp van de beste oplossingen. Zien wij jou daar?

Inspiratie voor finance professionals en ondernemers

De beursvloer van Exact Live biedt u een dag vol inspiratie, het ontmoeten van de Exact partners maar ook vele productdemonstraties & innovaties. Alles om uw bedrijf te laten groeien. Laat u inspireren door thought leaders, ontdek de nieuwste technologie die uw werk efficiënter maakt, ontmoet vakgenoten en krijg direct toepasbaar persoonlijk advies.

Ochtendsessie DizzyData

Het team van DizzyData is op 29 mei aanwezig om jou te laten zien hoe digitalisering voor je kan werken. Ontdek in onze ochtendsessie hoe Baker Tilly Berk met het zelflerende DizzyData platform één centrale workflow heeft gecreëerd voor online factuurherkenning en verwerking van honderdduizenden facturen. Bekijk aansluitend ook een live demo van het DizzyData platform of bezoek onze stand in de accountancy hub.

Inschrijven

Exact Live België is een gratis evenement dat toegankelijk is voor iedereen met een zakelijke interesse voor business software en/of technologische ontwikkelingen. Schrijf je nog snel in en mis het niet! Kijk voor meer informatie over het programma, sprekers, exposanten en aanmelden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *