DizzyData voor accountants

De alles-in-1 oplossing voor online factuurherkenning en automatische factuurverwerking voor de moderne accountant.

 

Probeer nu
Accountants
Honderden accountantskantoren werken met DizzyData
DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand
Snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurgoedkeuring en e-facturatie. DizzyData werkt met diverse bekende boekhoudpakketten en is UBL ready. Uw klant levert alle inkomende facturen digitaal aan via de mail, app of het DizzyData platform. DizzyData herkent deze aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel dat u controleert en goedkeurt. 

Eén interface voor al uw klanten

Als accountant werkt u waarschijnlijk voor uw klanten met verschillende boekhoudpakketten als Exact (Online), NetSuite en Yuki. Met DizzyData kunt u al deze pakketten koppelen aan één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. DizzyData herkent automatisch inkomende facturen en doet meteen een boekingsvoorstel. Doordat uw medewerkers nog maar via één platform de facturen hoeven in te boeken scheelt dit een hoop tijd.

online factuurherkenning interface

Bespaar tijd met zelflerende software

Inkomende facturen worden automatisch herkend en er wordt direct een boekingsvoorstel gedaan. Hierdoor hoeft u als accountant nooit meer handmatig facturen te boeken. Door het zelflerende systeem en de gedeelde intelligentie worden facturen van de meeste leveranciers automatisch herkend en wordt er een passend boekingsvoorstel gedaan. DizzyData heeft voor sommige accountantskantoren een efficiencybesparing weten te realiseren maar maar liefst 50% of meer! Met onze consultants kijken we samen met u waar de meeste tijdsbesparing valt te realiseren. Gevolg? U heeft meer tijd over voor het adviseren van uw klanten.

online factuurherkenningg zelflerend

Gebruikersgemak voor uw klant

Boekhoudpakketten zijn vaak zeer uitgebreid en kunnen voor uw klant als ingewikkeld worden ervaren. DizzyData heeft dé oplossing; één eenvoudig en gebruiksvriendelijk online platform waar klanten hun facturen kunnen inzien en goedkeuren. Met het online archief blijven daarnaast alle originele facturen bewaard, iets wat niet bij alle boekhoudpakketten mogelijk is. Ook kunnen bepaalde facturen op voorhand goedgekeurd en geboekt worden waardoor u en uw klant meer tijd overhouden.

onlne factuurherkenning gebruiksgemak

Koppelt met diverse bekende boekhoudpakketten

DizzyData functioneert als interface tussen al uw klanten en verschillende boekhoudpakketten die u wellicht gebruikt. DizzyData koppelt snel en veilig met pakketten als Exact (online), NetSuite en Yuki.  Bekijk voor het volledige overzicht onze koppelingen. DizzyData is continu in ontwikkeling. Staat één van uw boekhoudpakketten hier niet bij? Neem dan contact op.

online factuurherkenning koppelingen

Veilig & Snel

Uw accountantskantoor is binnen 5 minuten aangesloten op de DizzyData omgeving. Samen met uw DizzyData consultant gaat u aan de slag met de inrichting van het systeem en is uw kantoor binnen no-time up and running.

Als accountantskantoor is het van vitaal belang dat de veiligheid & betrouwbaarheid van data gewaarborgd zijn. Daarom worden de DizzyData applicaties gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Elke schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup. Zo weet u zeker dat u als accountantskantoor voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en dat de data van uw klanten veilig staat.

online factuurherkenning veiligheid

Ook top 10 accountantskantoren werken met DizzyData

Veel bekende accountants-, advies en boekhoudkantoren werken met DizzyData. Van Baker Tilly tot Van Oers, DizzyData begrijpt wat er speelt bij accountants. DizzyData beperkt zicht niet alleen tot de allerbeste online boekhoudoplossing, maar treedt ook op als sparringpartner voor accountantskantoren. Zo bieden we verbeterrapportages aan waarin u inzicht krijgt in het gebruik van ons platform en waarin verbetervoorstellen worden gedaan om zo echt alles uit de technologie te kunnen halen.

Download onze DizzyData brochure voor accountants voor meer informatie.

online factuurherkenning reviews

DizzyData is zeer scherp geprijsd!

Alle functies van DizzyData
  • € 2,50 per administratie per maand
  • Ongelimiteerd aantal facturen
  • Portal licentie € 149 per maand
2,50
Nu beginnen